Mesajul jucătoarei care a accidentat-o pe Cristina Neagu : ”Îmi pare foarte rău”
Sport Ultima Ora

Mesajul jucătoarei care a accidentat-o pe Cristina Neagu : ”Îmi pare foarte rău”

Potrivit presei de la Budapesta, Planeta Szimonetta a fost marcată de accidentarea româncei. Handbalista s-a simţit responsabilă pentru accidentare. Aniversarea ei pentru 25 de ani a fost cu atât mai tristă cu cât Ungaria nu a obţinut biletele spre semifinale, chiar dacă a bătut România cu 31-29. 

Interesant e că antrenorul Kim Rasmussen nu voia să o convoace pe Szimonetta Planeta pentru turneul final. Aceasta nu mai era o prezenţă obişnuită în lotul maghiarelor, având anul trecut prestaţii oscilante la Thuringer.

Dar accidentările din lot l-au determinat pe selecţioner să apeleze la serviciile sportivei de 198 cm, în decizia sa contând şi faptul că extrema dreaptă evoluează acum chiar în Franţa, ţara gazdă a competiţiei, la Chambray Touraine. Szimonetta, care a dezechilibrat-o pe Neagu în înainte de accidentare, a postat un mesaj de sprijin și de încurajare pentru Cristina pe o rețea de socializare.

„Dragă Cris, îmi pare foarte rău de întâmplarea ghinionistă de ieri care avut loc în sală. Suntem advesare pe teren, dar în afara lui suntem colege. Deci niciuna nu vrea să-i facă rău celeilalte. Sunt alături de tine în aceste momente grele și sper să te întorci în handbal cât mai repede. Mult noroc! Sper să te văd în curând pe teren”, a fost mesajul pe care Szimonetta Planeta i l-a transmis Cristinei Neagu pe contul de Instagram

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.