Revenire uriașă în tenis. Maria Șarapova se întoarce după o pauză de 6 luni
Sarapova
Sport Ultima Ora

Maria Şarapova abia așteaptă să joace cu Serena Williams

Maria Şarapova este condusă cu 19-2 de Serena Williams în întâlnirile directe, dar cu toare acestea rusoiaca spune că abia aşteaptă să o întâlnească pe jucătoarea americană, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

„De câte ori joci împotriva Serenei ştii la ce să te aştepţi, ştii provocarea pe care o ai. În ciuda palmaresului pe care îl am împotriva ei, întotdeauna sunt nerăbdătoare să intru pe teren şi să joc împotriva celei mai bune jucătoare. A trecut o vreme şi s-au întâmplat multe în vieţile noastre, în moduri diferite. Vorbeşte de la sine cât de important este să revin în aceste poziţii, fără să-mi fie frică de aceste momente, să ies pe terenul central şi să accept provocarea de a merge mai departe şi de a o înfrunta pe Serena. Pentru asta continui să muncesc. Nu o fac pentru a mă prezenta doar, la turnee ca acesta”, a declarat rusoaica, potrvit WTA.

Cele două jucătoarea s-au întâlnit ultima oară în 2016, în sferturile de finală ale Australian Open, când Serena s-a impus cu 6-4, 6-1. Şarapova a triumfat ultima dată în finala Turneului Campioanelor din 2004, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-4. În acelaşi an, rusoaica a obţinut trofeul la Wimbledon, după o finală câştigată cu 6-4, 6-1, în faţa Serenei Williams.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.