Priveghiul lui Ilie Balaci a fost plin de întâmplări ciudate la Biserica Sfântul Ilie din Craiova
Sport Ultima Ora

Întregul stadion din Craiova va aprinde lumânări înainte de meci în memoriam lui Ilie Balaci

Clubul Universitatea Craiova a anunţat că la meciul cu FCSB, de duminică seară, fanii vor veni la stadion cu cel puţin 45 de minute înainte, îmbrăcaţi în negru, şi cu câte o lumânare care va fi aprinsă înainte de partidă.

„Craiova plânge, Craiova suferă. nu mai este printre noi. În această seară, în memoria celui ce a fost Ilie Balaci, vom veni la stadion cu cel puţin 45 de minute înainte îmbrăcaţi în negru şi cu o lumânare ce o vom aprinde înainte de meci”, a anunţat clubul craiovean pe Facebook.

Meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FCSB va avea loc de la ora 21.00, în etapa a XII-a a Ligii I.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii