Ilie Năstase le răspunde francezilor de la Charlie Hebdo 1
Sport Ultima Ora

Ilie Năstase le răspunde francezilor de la Charlie Hebdo

Ilie Năstase s-a regăsit într-o caricatură de genul Charlie Hebdo, caricatură a unui tenismen care face un semn obscen, și a distribuit-o pe contul său de Facebook. El a adăugat și mesajul  „Felicitări! Sunt de acord!”

Desenul a fost realizat de Cătălin Ioan Berenghi, fost candidat independent la Primăria Capitalei şi un contestatar aprig al construirii celei mai mari moschei din Europa, anunță gsp.ro.

Inițial, Ilie Năstase comentase că fierul vechi despre care au vorbit cei de la publicația franceză valorează peste 2 milioane de euro.

„Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satiră, nici nu trebuie să le răspundem. Dacă ei consideră ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deşi valorează peste 2 milioane de euro, înseamnă că sunt proşti. Ce să le spui proştilor? Nu are rost să le răspundem, să-i băgăm în seamă. Probabil că dacă lua trofeul vreo franţuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult”, a fost replica iniţială a lui Ilie Năstase.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.