Ilie Năstase, îi sugerează Simonei Halep să se oprească: ”Eu m-aș opri și o lună și două și trei dacă e nevoie”
Sport Ultima Ora

Ilie Năstase îi sugerează Simonei Halep să se oprească: ”Și o lună și două și trei dacă e nevoie”

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc, însă acest lucru nu o ține departe de racheta de tenis. Liderul mondial a ales să participe la „Kremlin Cup”, turneu care se va desfășura, începând cu luni, 15 octombrie, la Moscova.

Potrivit Mediafax, Ilie Năstase a precizat însă că el nu ar fi procedat ca Simona Halep, dar, în același timp, a spus că nici nu știe condițiile dintre sportiva noastră și organizatorii turneului din Rusia.

„Probabil că ea a semnat înainte contracte și are obligația asta.

Nu știu cât de grav este și dacă se poate opera sau doar se poate rezolva cu medicamente, dar cred eu, dacă aș fi eu, eu m-aș opri și o lună și două și trei dacă e nevoie să mă refac și atunci plec sănătos pe teren”, a spus fostul tenismen, Ilie Năstase, care a răspuns și la întrebarea cum ar fi rezolvat situația în care se regăsește Simona – de 6 luni nu a mai jucat în sală: „Dacă vrei să câștigi turneul și să ai șansa, te duci mai devreme, cu câteva zile, o săptămână chiar”.

Luni, 15 octombrie, în prima zi a turneului de la Moscova, Simona Halep va intra în a 50-a săptămână la rând de când este lider mondial. Ilie Năstase are însă o altă părere despre această statistică:

„Asta contează mai puțin. Acum ne lăudăm câte săptămâni sau câte luni sau câte … Dacă ești numărul 1 contează. Au fost mulți jucători care au avut și 3 săptămâni și au fost numărul 1”.

Simona Halep își va afla prima adversară de la turneul „Kremlin Cup” duminică, 14 octombrie, de la ora 13:00.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.