La stadionul lui Dragnea, oltenii au strigat lozinci anti-PSD
Sport Ultima Ora

EXCLUSIV. La stadionul lui Dragnea, oltenii au strigat lozinci anti-PSD (VIDEO)

Meciul Voința Turnu Măgurele, grupare sportivă controlată de Valentin Dragnea (fiul președintelui PSD) și FCU Craiova 1948 echipa lui Mititelu s-a terminat astăzi la egalitate: 1 -1. Suporterilor craioveni li s-a interzis intrarea pe stadion pentru că strigau lozionci anti-PSD. Iar noul stadion din Trunu Măgurele a fost construită prin implicarea lui Liviu Dragnea… președintele PSD. Și a costat 3 milioane de euro!

EXCLUSIV. La stadionul lui Dragnea, oltenii au strigat lozinci anti-PSD (VIDEO) 1 La stadionul lui Dragnea, oltenii au strigat lozinci anti-PSD

Cei 250 de suporteri olteni ai echipei craiovene nu au fost lăsați să intre la meci pentru că veniseră scandând la adresa PSD ceea ce scria pe celebra tăbliță de înmatriculare care a bulversat România în acestă vară.

un mesaj pentru daddy, la el acasă, la tiliorman….RESPECT PS ' 97 !!!

Publicată de Daniel Burchel pe Sâmbătă, 22 septembrie 2018

Văzând că nu pot intra, suporterii au ocolit stadionul, au sărit un gard vechi de dincolo de calea ferată și au ajuns la 5 metri de stadion, în spatele uneia dintre porți. Îi despărțea de plasa portarului doar noul gard al stadionului, înalt de aproxiamtiv 20 de metri.

Au venit și jandarmii – dincolo de gard, ca să apere portarul de scandările anti-PSD.

Echipa craioveană a dat gol în minutul trei, apoi galeria rebela a început să arunce cu petrade în jandarmi. S-au pototlit abia în minutul 85, când teleormănenii au egalat din 11 metri!

 

Citește și:

EXCLUSIV. S-au scumpit biletele pe stadionul de 3 milioane de euro a lui Draganea! De la 10 lei, astăzi au sărit la 15 lei

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.