Cristiano Ronaldo și-a acceptat sentința de doi ani de închisoare, la plecarea din Spania. A lăsat în urmă 15 milioane de euro 1
Sport Ultima Ora

Cristiano Ronaldo și-a acceptat sentința de doi ani de închisoare, la plecarea din Spania. A lăsat în urmă 15 milioane de euro

Cristiano Ronaldo a părăsit Spania pentru a juca în Italia, la Juventus. El s-a transferat pentru 100 de milioane de euro de la Real Madrid la campioana din Serie A.

Procesul în care a fost acuzat de evaziune fiscală a fost unul dintre motivele plecării lui Ronaldo din Spania. Cristiano a fost supărat pe tratamentul de care a avut parte și a hotărât să părăsească țara în care a trăit în ultimii 9 ani.

Cadena Cope anunța că, la plecare, Ronaldo a bătut palma cu autoritățile spaniole pentru închiderea dosarului de fraudă fiscală. Însă nu oricum, ci după ce a plătit peste 15 milioane de euro.

Sursa citată mai scrie ca Ronaldo a acceptat faptul că va primi o condamnare de doi ani de închisoare, cu suspendare!

Ronaldo a negat pe tot parcursul anchetei că a fraudat statul spaniol, dar procurorii au dovedit că acesta a evitat să plătească taxe pentru drepturile de imagine între 2011 și 2014, totalizând 15 milioane euro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.