De ce poartă Serena Williams costumul negru pe terenul de tenis
serena
Sport Ultima Ora

De ce poartă Serena Williams costumul negru pe terenul de tenis

Patrick Mouratoglou, tehnicianul Serenei Williams și expert Eurosport – unde are emisiunea ”The Coach”, a vorbit despre adevăratul motiv pentru care Serena Williams poartă acel costum ”incredibil”. El a explicat că Serena Wiliams are probleme cu circulația sângelui, după naștere, acesta fiind motivul acestui costum.

”A avut niște cheaguri de sânge chiar după naștere. Este pentru a doua oară când i se întâmplă. Prima dată, a fost în urmă cu câțiva ani. A fost aproape să moară din această cauză atunci. Pornind de la această problemă de sănătate, a apărut ideea cu acest costum. Scopul este să realizeze o presiune, să comprime, similar cu ciorapii lungi pe care îi porți când zbori cu avionul și care îți comprimă corpul.

Acest costum ajută circulația sângelui așa cum o fac și acei ciorapi speciali. Știu că este un costum special și îmi place. Serena este specială, este diferită și își acceptă felul ei de a fi. Cred că este foarte cool!”, a explicat antrenorul Serenei Wiliams, informează Adevărul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.