Darren Cahill așteaptă cu nerăbdare anunțul: ”Ai vrea să ne spui şi nouă, Simona?” 1
Darren Cahill așteaptă cu nerăbdare anunțul: ”Ai vrea să ne spui şi nouă, Simona?”
Sport Ultima Ora

Darren Cahill așteaptă cu nerăbdare anunțul: ”Ai vrea să ne spui şi nouă, Simona?”

Din moment în moment este așteptat anunțul Simonei Halep despre semnarea contractului cu Nike. Unul dintre oamenii care vor să afle noutatea chiar de la Simona este antrenorul australian Darren Cahill.

Strategul de la Antipozi nu se află la Cluj, unde Simona se antrenează alături de fetele care vor înfrunta Canada în Fed Cup, dar i-a transmis un mesaj lui Halep pe twitter, întrebând-o dacă nu cumva are de împărtăşit lui şi fanilor o noutate privind sponsorul său tehnic: „Hmm…parcă văd un swoosh (n. red – denumirea logo-ului Nike). Deci, ceva nou în lumea ta despre care ai vrea să ne spui şi nouă, Simona?”, a fost întrebarea lui Cahill.

Iar Halep, care a apărut îmbrăcată în haine semnate de Nike la Cluj, a răspuns printr-o serie de emoticoane, dorind să păstreze secretul până înaintea anunţului oficial. Totuşi, mesajul Simonei a conţinut şi un tag către Nike, semn că lucrurile sunt rezolvate în mare măsură.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii