Antrenorul Simonei Halep, declarații fascinante despre români! 1
Sport Știrea Zilei Ultima Ora

Antrenorul Simonei Halep, declarații fascinante despre români!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a acordat un interviu presei australiene în care a făcut câteva declarații despre români.

„Românii sunt foarte diferiţi faţă de australieni. Noi suntem mai relaxaţi. Când pierdem ne spunem „ok, trebuie să muncim mai mult”. Românii nu găsesc sensul acestei mentalităţi. E un lucru total diferit. Ei de-abia au scăpat de comunism cu 35 de ani în urmă. Toată ţara are o filosofie diferită. Se simt descurajaţi de multe ori.

Halep este o persoană minunată, atât pe teren, cât şi în afara lui. Aţi văzut câte mesaje a primit din partea celorlalte jucătoare. La final, nu a fost uşurare pentru ea, ci bucurie. Presiunea pe care a avut-o pe umeri a fost enormă în ultimii doi ani. E un lucru enorm pentru România. Şi Nadia Comăneci a fost acolo, poate cel mai mare star al României. Când s-a întors la Bucureşti, a fost aşteptată pe stadion de 20.000 de oameni”, a spus Cahill pentru RSN Breakfast Club, potrivit Digi24..

Cahill colaborează cu Simona Halep din 2015, iar cele mai bune rezultate sunt reprezentate de trofeul de la Paris (2018) şi de finalele de Grand Slam de la Roland Garros (2017) şi Australian Open (2018). El a dus-o pe sportiva noastră pe primul loc în lume, chiar dacă, în această perioadă, au existat mai multe momente tensionate între cei doi.

În trecut, el a făcut din Agassi cel mai în vârstă număr unu mondial din era Open, record doborât abia anul acesta, chiar de marele Federer.

Foto: Telekom Sport

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.