Agresorul jucătoarei de tenis Petra Kvitova riscă 12 ani de închisoare
petra kvitova
Sport Externe Ultima Ora

Agresorul jucătoarei de tenis Petra Kvitova riscă 12 ani de închisoare

Agresorul jucătoarei cehe de tenis Petra Kvitova, rănită la o mână la domiciliul său în urma unei lovituri de cuţit în 2016, riscă până la 12 ani de închisoare, a anunţat Parchetul Brno, citat de AFP.

Kvitova a fost nevoită să renunţe la competiţie timp de cinci luni pentru a-şi vindeca mâna stângă grav rănită.

„Actul de acuzare a fost depus oficial vineri împotriva unui bărbat de 33 de ani, care are legătură cu agresarea unei femei la Prostejov, pe data de 20 decembrie 2016”, a indicat un purtător de cuvânt al Parchetului.

Agresorul, care a fost arestat în luna mai, în urma unui denunţ anonim, fiind identificat ulterior de Kvitova, riscă între cinci şi 12 ani de închisoare fermă.

Kvitova, nr.4 mondial, a reuşit să se apere în faţa atacului agresorului comis la domiciliul său din Prostejov (Cehia). Ea a fost rănită la cele cinci degete de la mâna stângă, cea cu care ţine racheta, fiindu-i afectaţi şi nervii. Gravitatea rănilor suferite a necesitat o operaţie de aproape patru ore.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii