O fetiță surprinsă de viitură a murit în localitatea Lădești, Vâlcea. Copila de 12 ani a fost găsită inconștientă de echipele de căutare, însă medicii nu au mai putut să o readucă la viață. Un localnic, despre care inițial s-a crezut că ar fi tatăl minorei, este în continuare căutat de polițiști și de efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.
Social Ultima Ora

Zeci de gospodării inundate și mașini luate de ape după ploile torenţiale din Braşov

Zeci de gospodării şi locuinţe au fost inundate sâmbătă seara în judeţul Braşov. Mai multe maşini au fost luate de ape în localitatea Ormeniş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, cele mai afectate de ploile care au avut loc în ultimele 12 ore în judeţ au fost localităţile Ormeniş, Budila şi Prejmer, arată Mediafax.

În comuna Ormeniş, câteva maşini au fost luate de ape, oamenii postând filmări pe Facebook.

„Am intervenit în localitatea Ormeniş pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii, pârâul care trece prin localitate a ieşit din albie. Zece gospodării au fost afectate. Am intervenit cu şase motopompe transportabile şi remorcabile şi cu o motopompă de mare capacitate. Am intervenit şi în Budila, două case şi 15 curţi au fost inundate şi în Prejmer, unde 10 case şi 20 de gospodării au fost afectate”, a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

JUDEȚUL BRAȘOV (Ormeniș) – 28 IULIEVideo: Alex Dami

Publicată de Meteoplus pe Sâmbătă, 28 iulie 2018

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.