Vremea se răcește brusc. Se vor înregistra minime de 1 grad
Social Ultima Ora

Vremea se răcește brusc. Se vor înregistra minime de 1 grad

Vreame se va răci de săptămâna viitoare aproape în întreaga ţară. Vor fi ploi abundente, vânt puternic şi temperaturi sub ceea ce este normal pentru această perioadă.   

Alina Şerban, ANM: „Vremea se va răci astăzi, duminică, în partea de sud, de centru, de est a teritoriului, regiuni în care astăzi s-au înregistrat maxime de 30 – 31 de grade. De duminică, se vor înregistra cel mult 25 – 26  şi în mod cu totul izolat peste 26 de grade, în Oltenia.

Săptămâna viitoare procesul de răcire va continua şi se va accentua, luni, în nordul, în centrul, în vestul teritoriului, acolo unde maximele se vor situa în marea lor majoritate între 14 şi 18 grade, iar pe parcursul zilei de marţi răcirea se va extinde şi în sud şi în sud-est, unde maximele, la fel, nu vor urca mai mult de 19, 20, poate în mod cu totul izolat peste 20 de grade. În acelaşi timp, şi minimele vor coborî până spre 1, 2, cel mult 3 grade în nord, centru, nord-vest, în depresiuni chiar şi mai puţin de atât, temperaturi de 0 grade, temperaturi negative, către -2, -3 grade acolo unde se va forma şi brumă, uşor mai ridicate în partea de sud, de sud-est, dar nu cu mult, spre 4, 5, 6, cel mult 10 grade pe litoral„. 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii