Vedeți aici mesajul lui Valeriu Borșan, nevăzător, protestatar împotriva PSD, la Iași, în ”Cortul demnității”. Pregătește, cât poate, mitingul din 10 august al Diasporei, în Piața Victoriei. ”Prima noapte va fi critică. Veniți cu mașinile, cu provizii”, spune Borșan. 
Social Politic Ultima Ora

VIDEO. Orbi adună semnături pentru modificarea Constituției: ”Fără penali în funcții publice!”

Doi orbi adună semnături pentru modificarea Constituției: ”Fără penali în funcții publice!” Valeriu Borșan și George Bratu, au intalat un cort ”protestatar” în centrul Iașului, botezat ”cortul demnitățăii” -, în linia deschisă de proteste în ultimele săptămâni din întreaga Românie împotriva corupției și a modificărilor legislative care au fost făcute pentru protejarea infractorilor.

”Am instalat cortul pentru a aduna semnături pentru modificarea Constituției sub lozinca: ”Fără penali în funcții publice”. Protestăm împotriva corupției din România, corupție a căror victime suntem și noi, nevăzătorii. Poate că noi suntem chiar mai oropsiți decât alții. Am instalat cortul în Piața Unirii, lângă statuia lui Alexandru Ioan Cuza. Spre norocul nostru, domnul primar al Iașului, Mihai Chirica, ne susține și ne-a asigurat paza nocturnă. Noi vrem să ținem trează aici idea mitingului anti-PSD, anunțat pentru 10 august de diaspora. Pe 9 august, cortul nostru va fi la București. Până atunci trebuei să adunăm 5.000 de semnături. Am strâns deja 2.500”, ne-a spus Valeriu Borșan, președintele Asociației nevăzătorilor din Galați.

Fără Penali în funcții publice este o Inițiativa cetățenească de modificare a Constituției pentru a elimina din administrația centrală și locală a persoanelor certate cu legea.

Piața Unirii din Iași, cortul demnității, conferința de presă.

Publicată de Valeriu Borsan pe Miercuri, 25 iulie 2018

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.