VIDEO. Marșul Chitarelor, organizat marți seara în București, pentru comemorarea victimelor ”Colectiv” 1
Social Ultima Ora

VIDEO. Marșul Chitarelor, organizat marți seara în București, pentru comemorarea victimelor ”Colectiv”

Se împlinesc trei ani de la tragedia din clubul Colectiv, iar în București va fi organizat, marți seară, un eveniment în memoria victimelor care și-au pierdut viața în incendiul de pe 30 octombrie 2015.

„Marșul Chitarelor”, așa cum a fost denumit evenimentul, este organizat de Asociația GTG 3010 și va începe de la ora 19:00, în Piața Unirii. Participanții vor pleca apoi într-un marș spre clubul Colectiv, unde vor putea aprinde lumânări și depune flori în memoria tinerilor care au pierit în incendiu.

„Muzica atinge coarda sensibilă a sufletului fiecărui om. Toți o avem. Poate nu este vizibilă, dar știm că există. Când sufletul se înalță ne ajutăm de coarde de chitare și vorbim cu ei. Atunci știm că toți cei 65 ne ascultă. La sfârșit de octombrie cântăm împreună.”, scrie Asociația GTG 3010.

Traficul va fi restricționat în București, marți seară, pentru marșul comemorativ, a anunțat Brigada Rutieră a Capitalei.

Între orele 18.30 – 19.30, oamenii se vor aduna în Parcul Unirii, pe trotuarul dinspre magazinul Unirea, iar între orele 19.30 – 20.30, se vor deplasa pe traseul: Parcul Unirii (trotuarul dinspre magazinul Unirea), traversarea intersecţiei Bd. I.C. Brătianu cu Bd. Unirii, Pod Şerban Vodă, Splaiul Unirii, str. Bucur, Piaţa Bucur.

Traficul rutier va fi închis şi reluat progresiv pe traseul de desfăşurare al marşului, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul PMB şi al Brigăzii Rutiere.

Publicată de Asociatia Colectiv GTG 3010 pe Vineri, 27 octombrie 2017

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.