VIDEO. Furt la un hotel din Alba Iulia. Apel pentru identificarea unor suspecți filmați
Social Ultima Ora

VIDEO. Furt la un hotel din Alba Iulia. Apel pentru identificarea unor suspecți filmați

Doi bărbați sunt căutați după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce se aflau într-un hotel din Alba Iulia, unde personalul a anunțat dispariția unei sume de bani. Imaginile postate de o angajată a hotelului FAN, care se află în fața autogării din Alba Iulia, nu dezvăluie furtul ci doar faptul că doi bărbați au intrat în clădire, au urcat scările până la recepție și apoi au plecat.

Pe imagini se observă cum cei doi bărbați urcă scările hotelului, se opresc scurt chiar în unghiul mort al camerei, după care coboară imediat. Sunt îmbrăcați gros, în culori închise și au barbă. Totul s-a petrecut la câteva minute după ora 21. 

Proprietarul hotelului, situaț în zona autogării din Alba Iulia, nu a anunțat Poliția în seara furtului, a transmis IPJ Alba. În schimb o angajată a hotelului a postat imagini pe facebook făcând un apel la identificarea celor doi bărbați.

Potrivit IPJ Alba a fost sustrasă o suma de bani din recepția hotelului. A fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și se fac cercetări pentru identificarea autorilor, în vederea tragerii lor la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.

Dacă îi recunoașteți pe cei doi bărbați care sunt suspecți în furtul banilor de la hotelul din Alba Iulia sunați la 112.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.