Vânzătoare înjunghiată de hoțul care a jefuit-o de 1.000 de lei 1
Vânzătoare înjunghiată de hoțul care a jefuit-o de 1.000 de lei
Social Ultima Ora

Vânzătoare înjunghiată de hoțul care a jefuit-o de 1.000 de lei

O vânzătoare de 58 de ani din Arad a fost rănită cu un cuţit, duminică, de un bărbat care a intrat în magazin când era singură, cu scopul comiterii unui jaf, reuşind să fugă cu aproximativ 1.000 de lei. Femeia este în spital, în afara pericolului, în timp ce suspectul a fost identificat şi este căutat de poliţişti.

Tâlhăria a avut loc într-un magazin alimentar din zona Gării Arad, unde un bărbat a intrat cu un cuţit şi a ameninţat-o pe vânzătoare, o femeie de 58 de ani, care era singură în acel moment.

Când a încercat să ia banii din casa de marcat, femeia a încercat să-l împiedice pe agresor, însă acesta a rănit-o cu cuţitul şi a fugit cu aproximativ 1.000 de lei.

Femeia a fost transportată la spital după ce primii clienţi sosiţi în magazin au cerut ajutor la 112, scrie news.ro.

Medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad spun că victima are răni uşoare în zona feţei, respectiv la buză şi la ureche, dar şi în zona coapselor. Victima a rămas internată pentru supraveghere, urmând să fie externată luni.

Conform anchetatorilor, suspectul a fost identificat în scurt timp, pe baza imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere video al magazinului, iar acum este căutat de către poliţişti.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, deocamdată cu privire la faptă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.