Protestele din Franța au rezultate. Vestele galbene se vor transforma într-un PARTID POLITIC
Social Ultima Ora

Un şofer român de TIR a fost bătut în Franţa, pe autostradă, cu parul, de protestatarii în veste galbene

Un şofer român de TIR a fost bătut în Franţa, pe autostradă, cu parul, de protestatarii în veste galbene. Agresorul lui a fost arestat şi condamnat la închisoare în mai puţin de o săptămână.

Protestele din Franţa devin violente şi fac victime printre şoferii de camion care încearcă să îşi facă meseria. Vestele Galbene, aşa cum sunt numiţi zeci de mii de protestatari care se opun creşterii taxelor la carburanţi, blochează autostrăzi, incendiază anvelope şi ridică baricade.

Un şofer român de TIR a fost victima unui grup de protestatari, fiind lovit în faţă, prin geamul camionului, cu o bâtă, de unul dintre aceştia. Oprit la un baraj al protestatarilor pe 30 noiembrie, la nodul de trafic Innovia, în Jura, vestul Franţei, românul a avut o discuţie mai aprinsă cu cîţiva dintre ei şi unul l-a lovit violent.

Şoferul român, lovit direct în faţă cu parul

Protestatarul acuzat de lovirea românului a fost arestat la scurtă vreme după incident, iar joi a fost condamnat de tribunalul din Jura la un an de închisoare. Şoferul a povestit că vorbea din cabină cu protestatarii, când unul dintre ei, cu un par în mână, i-a strigat „român împuţit”, apoi l-a lovit direct în faţă, prin geamul deschis de la cabină.

Acuzatul nu a negat faptul că i-a dat un par în cap românului, dar spune că nu l-a insultat şi că de vină ar fi şoferul, care a încercat să forţeze trecerea de baraj. În acel moment, susţine protestatarul francez, el a vrut să lovească cu bâta camionul, dar l-a lovit pe şofer pentru că era geamul deschis.

Românul a ajuns la spital, cu rpăni serioase la faţă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii