Un profesor și 22 de elevi, din Olt, găsiți dormind în Catedrala din Alba Iulia. Un copil a ajuns la spital
Social Politic Ultima Ora

Un profesor și 22 de elevi, din Olt, găsiți dormind în Catedrala din Alba Iulia. Un copil a ajuns la spital

Un grup de 22 de elevi de gimnaziu din județul Olt, însoțiți de un profesor  au încercat să înnopteze în autocarul cu care au venit. Aceștia au fost găsiți de pompierii militari într-o parcare din oraș.

Potrivit ISU Alba, grupul de elevi nu avea cazare la Alba Iulia. Au fost evacuați de către medici, iar un copil au fost transportat la spital pentru investighații.

Ceilalți au fost cazați la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan, unde funcționează în aceste zile un centru de permanență și unde au primit o masă caldă.

Elevii au vârste cuprinse între 11 și 14 ani.

Grupul se afla în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și a înnoptat în Catedrala Încoronării, nu în autocar cum a fost transmis inițial. Grupul nu avea cazare la Alba Iulia și urma să își petreacă și noaptea de 1 decembrie tot în catedrală. Pentru că unui elev i s-a făcut rău a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, iar copilul a fost transportat la spital. Ceilalți au fost evacuați.

”A fost primit un apel cum că unui copil i s-a făcut rău în catedrală. La sosirea echipajului de prim ajutor s-a constatat că era un grup de 22 de copii și un profesor care erau în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și car nu aveau cazare.
Copilul a fost transportat la spital pentru mai multe investigații, iar ceilalti 21 și profesorul au fost cazați la HCC, li s-a oferit și o masă caldă” a transmis ISU Alba.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.