Un hoț a JEFUIT o bătrână și apoi s-a uitat liniștit la un MECI de fotbal. Ce l-a trădat pe INFRACTORUL neglijent
Social Justiție Ultima Ora

Un hoț a JEFUIT o bătrână și apoi s-a uitat liniștit la un MECI de fotbal. Ce l-a trădat pe INFRACTORUL neglijent

Un individ extrem de periculos a ajuns în închisoare trădat de o banală…gutuie! Infractorul – unul trecut și prin pușcăriile spaniole -, a făcut o greșeală de începător în timpul unui jaf. În timp ce privea detașat un meci de fotbal chiar în casa bătrânei pe care o bătuse și o prădase, hoțul a scuipat pe jos resturile mestecate ale unei gutui la care a poftit. Criminlașitii au comparat ADN-ul din fruct cu cel din bazele de date și au ajuns la infractorul pe care l-au arestat.

La ceas de seară, femeia, care locuia singură de mulți ani în mica și modesta ei gospodărie, a tras o sperietură vecină cu moartea când pe fereastra casei a intrat un individ cu fața acoperită de cagulă și cu un cuțit într-o mână. ”Dă-mi toți banii pe care îi ai în casă”, s-a răstit individul la biata bătrână care se uita, lungită în pat, la televizor. Câțiva pumni și câteva palme încasate de bătrâna în vârstă de 77 de ani au însoțit amenințările cu moartea pe care aceasta a fost obligată, sub amenințarea lamei armei albe țintuite la gâtul ei, să le îndure cu spaimă.

”Averea” ascunsă a bătrânei: 189 de lei!

Supărat nevoie-mare că femeia nu-i spune unde ar ține economiile, hoțul s-a pus pe cotrobăit prin casa pe care a întors-o cu fundul în sus pentru doar cei 189 de lei, atât cât a găsit într-un dulap, printre niște haine. Adică întreaga ”avere” a septuagenarei! Pentru ca prada să fie mult mai consistentă, infractorul i-a luat victimei paralizată de frică cerceii din urechi, dar și câteva inele de pe degete. Toate din aur, bijuterii estimate la aproximativ 3.000 de lei. Mult mai liniștit, hoțul care s-a dovedit a fi un microbist împătimit a schimbat canalul televizorului pentru a se uita în liniște la un meci de fotbal!

Hoțul pofticios a scuipat pe jos resturile mestecate din fructul care l-a trădat

Ca ”garnitură” la imaginile care i se derulau în fața ochilor pe micul ecran, în lipsa celebrelor semințe, banditul s-a mulțumit și cu o gutuie pârguită așezată de bătrână pe soba din  cameră. A mușcat cu nesaț din ea, dar gustul pare să nu-i fi fost pe plac atâta vreme cât infractorul-microbist a scuipat resturile mestecate pe jos. Bucățelele de fruct, pe care nu le-a luat în seamă atunci când a plecat din casa bătrânei, firește după ce a vizionat meciul de fotbal, aveau să-l coste libertatea! Criminaliștii gorjeni au comparat ADN-ul din resturile mestecate cu cel din bazele de date naționale și internaționale, iar răspunsul i-a dus la hoțul pofticios.

A vrut să-și bage concubina ”la apă” doar pentru că nu a venit cu pachete la el, la vorbitor

Așa, investigatorii au aflat că hoțul care a jefuit bătrâna și apoi s-a uitat la un meci de fotbal chiar la televizorul din casa acesteia este un individ care a mai fost închis în Spania, pentru un furt comis cu ani în urmă la Almacelles, o mică loclaitate de lângă Lleida. Ba mai mult, hoțul trădat de gutuie încercase să ucidă un bărbat într-un sat din județul Dâmbovița în timpul unui jaf eșuat în care bărbatul atacat, deși înjunghiat, a reușit să-l pună pe fugă pe infractor. Supărat-foc că a fost demascat ca un începător de gutuia la care a poftit, individul, originar dintr-o localitate sibiană, a încercat, fără succes, să le vândă anchetatorilor gorjeni o poveste în care a implicat-o și pe concubina lui. Doar așa, pentru că nu l-a vizitat cu pachete cât timp a fost închis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.