Un bărbatul a fost rănit într-o explozie, în Roman. Are arsuri pe 31% din corp
Social Ultima Ora

Un bărbatul a fost rănit într-o explozie, în Roman. Are arsuri pe 31% din corp

O explozie s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, 10 noiembrie, într-o garsonieră din oraşul Roman, județ Neamț, în urma căreia un bărbat de 41 de ani a suferit arsuri pe 30 % din suprafaţa corpului, fiind transportat la spitalul din Roman.

Bărbatul rănit în urma explozia din Roman a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„Pacientul are arsuri de gradul II-III pe aproximativ 31% din suprafaţa corporală. A fost transferat la Clinica de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului ‘Sfântul Spiridon’ din Iaşi cu ajutorul unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă de tip B2”, a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, conform Agerpres.

 

Deflagrația la parterul unui bloc cu 4 etaje de pe strada Tudor Vladimirescu, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, din bloc ieşiseră 10 persoane care nu au avut nevoie de asistenţă medicală, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, citat de Mediafax.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar structura blocului nu a fost afectată. Din primele verificări ale pompierilor, a rezultat faptul că incidentul s-a produs din cauza unei acumulări de gaz. Victima a aprins un bec, imediat după ce a intrat în casă, moment în care s-a produs explozia.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii