Video. Mihai Șora: ”Tăvălugul borfașilor nu înseamnă doar legi croite pentru hoți, înseamnă și discreditarea oamenilor cinstiți”
Social Ultima Ora

ULUITOR. Mihai Șora nu a putut să își ia bilet de avion online din cauza vârstei. Sistemul nu îi recunoaște pe cei născuți înainte de 1918…

Filosoful şi scriitorul Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, a fost pus într-o situaţie delicată din cauza relației ciudate dintre vîrstă și medul online.

Scriitorul relatează că a vrut să îşi cumpere bilete de avion, dar în formularul pe care trebuia să îl completeze nu a putut bifa anul naşterii sale – 1916 -, deoarece opţiunile începeau doar de la 1918. Prin urmare, filosoful a trebuit să bifeze opţiunea cu 1918.

„Și am zis „Ia să luăm noi bilete de avion“…
Buuun. Completăm frumos destinația, ziua plecării, nume, prenume etc. și ne împotmolim la data nașterii: formularul nu acceptă călători născuți în 1916. Clic și iar clic, – nimic.
Până la urmă, robotul a vrut 1918, așa că am scris ce a vrut robotul.
#falsînactepublice
#maibinepejoscaBadeaCârțan”, a scris Mihai Şora joi, pe pagina sa de Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii