Uluitor: CEC Bank a reziliat contractul cu firma care își lasă angajații la proteste
Social Ultima Ora

Uluitor: CEC Bank a reziliat contractul cu firma care își lasă angajații la proteste

Agenția de publicitate Papaya Advertising, care a anunțat că „dă liber oamnilor ca să protesteze”, a pierdut clientul CEC Bank.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, CEC Bank a notificat ieri agenția de publicitate Papaya – condusă de publicitarul Robert Tiderle în legătură cu rezilierea contractului.

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Tiderle a confirmat informația.

Întrebat de motivele rezilierii, Tiderle a declarat:

„În notificare nu apare niciun motiv de reziliere. Putem bănui, așa cum multă lume își poate imagina, că are legătură cu postarea noastră de ieri, postare care a fost mult discutată în online și nu numai.”

Ați cerut o explicație clientului?

„Nu am primit nicio explicație. Dacă ele vor întârzia să apară, vom cere respectuos să ni se spună, după zece ani de colaborare, motivele acestei rezilieri.”

„Noi nu regretăm perioada de zece ani, în care am lucrat pentru CEC, cum am putut noi mai bine, dar nu regretăm nici postarea de ieri, pentru că noi credem că dreptul la liberă exprimare este mai important decât orice buget”, a mai declarat Robert Tiderle pentru Paginademedia.ro.

Tot astăzi, spune Tiderle, Papaya a fost vizitată de  „două persoane, care s-au recomandat a fi de la Ministerul Finanțelor”.

„Au lăsat la sediul agenției o hârtie neștampilată, fără antet, cu noi prevederi la o lege care are legătură cu publicitatea”, a declarat Robert Tiderle pentru Paginademedia.ro,

Papaya Advertising lucrează pentru CEC Bank din 2007. De multe ori, reclamele CEC au cuprins și mesaje sociale: „Nu țara trebuie schimbată, ci modul în care o privim” e un exemplu.

Robert Tiderle, fondatorul Papaya este unul dintre cei mai activi publicitari în zona civică. A realizat, printre altele, spoturile Salvați Roșia Montană (cu Maia Morgenstern și Dragoș Bucur). Este autorul spotului Trenul, pentru Cumințenia Pământului.

Cea mai nouă reclamă Papaya este Domnilor, treziți-vă!, pentru clientul Transavia, cu mesajul: Dacă mai mulți ar fi făcut lucrurile așa cum trebuie, România ar fi arătat altfel.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.