primele-imagini-de-pe-marte-trimise-de-sonda-insight-1
Social Ultima Ora

ULTIMA ORĂ. Numele membrilor trupei ROMÂNEȘTI Goodbye to Gravity, pe Marte! 

În luna octombrie a anului trecut, Andreas Schonhofen, care a lucrat la sonda InSight, a decis să adauge numele membrilor trupei Goodbye to Gravity, decedați în incendiu de la Colectiv, pe un microcip din interiorul navei. 

„În amintirea celor patru membri decedați ai trupei Goodbye to Gravity le-am adăugat numele în misiunea NASA InSight, pentru a ajunge pe Marte. Numele lui Alex, Vlad, Bogdan, Mihai au fost adăugate pe un microcip. Acest microcip a fost montat în sonda InSight. Opera de artă a Goodbye to Gravity și numele trupei au legătură cu călătoria în spațiu și domeniul astronomiei. Din acest motiv am decis să-i onorez pe cei patru oameni”, a scris Andreas Schonhofen pe pagina de Facebook a trupei Goodbye to Gravity în urmă cu un an.

ULTIMA ORĂ. Numele membrilor trupei ROMÂNEȘTI Goodbye to Gravity, pe Marte! 

Recent, cei care administrează pagina de Facebook a Goodbye To Gravity au spus că numele membrilor vor rămâne mereu pe Marte. „Sonda InSight a NASA a ajuns cu succes pe Marte! Pe lângă misiunea științifică, sonda are în interior numele lui Alex, Bogdan, Vlad și Mihai, ducându-le amintirea mai departe de lumea noastră și în eternitate. Mulțumirile noastre merg, încă o dată, spre Andreas Schonhofen pentru această inițiativă de comomemorare”, scrie pe pagina Goodbye to Gravity.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.