Alertă: Traficul a fost suspendat la granița cu Ungaria în totalitate
Social Politic Ultima Ora

UE ÎNCĂ ARE GRANIȚĂ CU ROMÂNIA: MAȘINILE AȘTEAPTĂ 180 DE MINUTE PENTRU A PUTEA IEȘI DIN ȚARĂ

Timpii de așteptare la vama Nădlac II, din județul Arad, au depășit, sâmbătă dimineața, 180 de minute, pe sensul de ieșire din țară, astfel că s-a format o coloană de mașini care se întinde pe mai mulți kilometri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit aplicației de monitorizare a traficului la granițele din România, dezvoltată de Poliția de Frontieră, sâmbătă dimineața, la punctele de trecere a frontierei din vest, timpii de așteptare au crescut pe sensul de ieșire din țară pentru mașini.

Principalul motiv este acela că românii se întorc în număr mare la muncă în străinătate, după ce au petrecut sărbătorile de iarnă în țară.

Astfel, la vama Nădlac II, din județul Arad, timpii de așteptare au crescut, sâmbătă dimineața, la 180 de minute, fiind deschise nouă artere pe sensul de ieșire din țară pentru autoturisme. În urma creșterii timpilor de așteptare, s-a format o coloană de mașini care se întinde pe mai mulți kilometri.

De asemenea, și la vama Nădlac, tot din județul Arad, șoferii așteaptă 90 de minute pentru a trece granița în Ungaria, fiind deschise trei artere.

Totodată, cozi s-au format, sâmbătă dimineața, și la vama Petea, din județul Satu Mare, unde timpii de așteptare au crescut tot la 180 de minute și se lucrează pe șase artere de ieșire din țară, iar la vama Urziceni, tot din județul Satu Mare, șoferii așteaptă 60 de minute, fiind deschise trei artere.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii