Guvernul Dăncilă a dat Ordonanța. Uber și Taxify loviți din plin
Guvernul se laudă cu reglementarea Uber, Bolt şi Clever. ”Opoziția vrea doar „frumoase victorii” în Parlament”
Social Ultima Ora

UBER – prima bătălie pierdută. Vezi unde nu mai au dreptul sa funcționeze

UBER – prima bătălie pierdută. Vezi unde nu mai au dreptul sa funcționeze

Ca urmare a unei sentințe a Curții de Apel Cluj, serviciul Uber a fost interzis în Cluj-Napoca, anunțul fiind făcut de taximetriștii clujeni.

”După aproape 2 ani, cu sprijinul vostru, al colegilor din Cluj-Napoca şi Bucureşti, vine prima victorie! Serviciul Uber este INTERZIS pe raza municipiului Cluj-Napoca! Mulţumim pe această cale tuturor celor implicaţi şi firmei de avocatură Câmpan&Timonea SCPA prin av Tania Maria Câmpan pentru modul profesional în care au reprezentat interesele Asociaţiei în proces!”, au precizat taximetriștii.

Oficialii Uber din România au declarat că va face apel.

”Sute de mii de oameni din România se bazează pe Uber pentru drumurile lor zilnice și mii de șoferi câștigă un venit suplimentar prin parteneriatul cu noi. Suntem foarte dezamăgiți de această decizie și vom face apel. Așa cum a declarat și noul nostru CEO, Dara, este nevoie ca serviciile precum Uber să fie reglementate. Prin urmare, vom continua dialogul cu autoritățile, iar între timp facem pași proactivi către un model licențiat”, au transmis oficialii Uber România, potrivit știrileprotv.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.