Traian Băsescu își botează astăzi nepoata cea mică
Social Politic Ultima Ora

Traian Băsescu își botează astăzi nepoata cea mică

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat la România TV că duminică va avea loc botezul Anastasiei, fiica cea mică a Elenei Băsescu.

„O botezăm mâine, da. Mâine o botezăm pe piticuţă. E sănătoasă. Are 3 luni şi nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg”, a declarat Băsescu, sâmbătă seara.

Traian Băsescu a subliniat că are o relaţie bună cu cea mai mică nepoţică.

„Rade la mine. Fiecare (dintre cei doi fraţi ai Anastasiei – n.r.) vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaş este prea mic să suporte”, a mai precizat fostul preşedinte, adăugând că fraţii micuţei îşi petrec fiecare zi de miercuri cu tatăl lor.

„În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopţii. E un copil foarte frumos. Am 4 nepoţi, două fetiţe şi doi baieţei. Răducu este savantul familiei, el ştie tot. Mereu o întreabă pe Ioana”, explicat Băsescu.

Fostul preşedinte a mai subliniat că Anastasia îi seamănâ cel mai mult dintre toţi nepoţii.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, are trei copii: primii doi, Sofia și Traian, sunt din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, al treilea este Anastasia, născută în vara lui 2018, din relația cu omul de afaceri Cătălin Tomată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.