Toată lumea căuta un BMW în Marea Britanie; și el era în Sighetul Marmației
Social Justiție Ultima Ora

Toată lumea căuta un BMW în Marea Britanie; și el era în Sighetul Marmației

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca BMW, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie, se arată într-un comunicat al IGPF transmis sâmbătă AGERPRES.

”În data de 22 iunie, în jurul orei 16,00, un echipaj mobil de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei a depistat în trafic şi a oprit pentru control un autoturism marca BMW 520, condus de A.P., în vârstă de 25 ani”, precizează sursa citată.

În urma controlului efectuat asupra documentelor şi a verificărilor făcute în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Marea Britanie în luna martie.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 46.600 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.