Accident feroviar. Un bărbat a fost lovit de tren în această dimineață
Trafic feroviar blocat. Locomotiva unui marfar s-a defectat
Social Ultima Ora

TERIBILA moarte a unei femei în trenul Suceava-Bucureşti

O femeie de 40 de ani din judeţul Bacău a murit în trenul IR Suceava-Bucureşti, după ce i s-a făcut rău în timpul călătoriei. Medicii care au fost chemaţi la faţa locului nu au mai putut să o salveze.

Incidentul s-a produs duminică, în trenul IR 1750, Suceava-Bucureşti, pe raza judeţului Vrancea.

Femeii i s-a făcut rău în timpul călătoriei, iar ceilalţi călători au încercat să o ajute şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Vrancea a aşteptat trenul în cea mai apropiată gară, dar medicii nu au mai putut să salveze persoana care avea mai multe probleme medicale.

Decesul femeii a fost declarat în gara Adjud după ce echipajul de salvare a întrerupt manevrele de resuscitare.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei, Poliţiei şi Pompierilor.

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Judeţean Poliţie Transporturi Vrancea au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în trenul IR 1750, Suceava-Bucureşti unei femei i s-a făcut rău şi nu mai prezintă semne vitale. În staţia Adjud a fost preluată de un echipaj SAJ Vrancea, i s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost constatat decesul. Femeia, în vârstă de 40 de ani, din judeţul Bacău, a fost identificată şi era cunoscută cu afecţiuni medicale”, a declarat reprezentantul IPJ Vrancea, Paula Enache, potrivit Mediafax

Conform procedurii, în acest caz poliţiştii vor întocmi dosar penal pentru moarte suspectă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.