Shaorma ucigașă: un copil a murit și părinții lui au orbit după ce au mâncat-o
shaorma
Social Ultima Ora

Shaorma ucigașă: un copil a murit și părinții lui au orbit după ce au mâncat-o

Un caz extrem de grav s-a petrecut în Capitală. Un copil a murit și părinții au orbit, din cauza unei substanţe otrăvitoare care se afla în mâncarea cumpărată de la o shaormerie.

Miercuri seară o familie a mers la un celebru fast-food din zona Vergului pentru a-şi potoli foamea, au comandat trei shaorme, au mâncat liniştiţi, fără să bănuiască vreo secunda că peste câteva ore avea să li se întâmple o tragedie care le va distruge viaţa definitiv.

Joi dimineaţă, copilul a fost de urgenţă la spitalul de boli infecţioase Colentina, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au constatat decesul.

Drama pentru cei doi părinţi nu s-a oprit aici. În urma controlului medical la care au fost supuşi, cei doi au aflat că au probleme grave cu vederea: mama a orbit definitiv, iar tatăl a orbit şi el parţial!

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au confirmat faptul că s-a deschis un dosar penal, pentru elucidarea cauzelor care au dus la moartea fulgerătoare a copilului. „În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei şi a unor expertize, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au precizat magistrații, informează SpyNews.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.