Oraşul monumentelor lui Brâncuși, inundat
Social Ultima Ora

Rupere de nori la Târgu Jiu. Oraşul monumentelor lui Brâncuși, inundat

Mai multe străzi din Târgu-Jiu au fost inundate, duminică, în urma unei ploi torenţiale, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru evacuarea apei de pe carosabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Rupere de nori la Târgu Jiu. Oraşul monumentelor lui Brâncuși, inundat 1 Rupere de nori la Târgu Jiu. Oraşul monumentelor lui Brâncuși, inundat 2

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, cea mai afectată stradă din oraş este Bicaz, unde sistemul de canalizare nu a făcut faţă cantităţii mari de apă.

„Avem solicitări pe șase străzi din Târgu-Jiu, pe strada Lalelelor, intervenim și pe strada Bicaz, cu ajutorul motopompelor. Avem un singur echipaj la inundații, pentru că mai sunt și două incendii, la o casă și pe scara unui bloc din Târgu-Jiu, la care intervenim”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

În timpul furtunii, acoperișul unei case de pe strada Petrești, din Târgu-Jiu, a luat foc. În același timp a izbucnit un incendiu în scara unui bloc din oraș, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric.

Până la ora 17.10, mai multe localități din județul Gorj se află sub cod portocaliu, fiind anunțate precipitații însemnate, descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului.

FOTO: pandurul.ro, gorjeanul.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.