Alertă. Doliu în teatrul românesc. Suferință imensă pentru Oana Pellea
Social Justiție Politic Ultima Ora

”România e prădată, mințită, batjocorită” – Oana Pellea, mesaj plin de amărăciune: ”Trăim o TRAGEDIE NAȚIONALĂ”

Îndrăgita actriță Oana Pellea, cunoscută pentru implicarea sa civica și participarea constantă la protestele antiguvernamentale, a transmis pe pagina sa de socializare, un mesaj plin de amărăciune despre situația dramatică din țară.

„Ceea ce se întâmplă cu România mi se pare dramatic. Nu mă mai amuză nimic legat de politica guvernanților români. Trăim o tragedie națională, iar cei aflați la putere sunt vinovații principali. Nu voi mai comenta… nu mai e nimic de comentat. Acest gust sălciu de ratare… au trecut 29 de ani și România este tot prădată, mințitabatjocorită.

România suferă de neiubire, iar noi de neasumarea destinului ei. România vie își părăsește teritoriul și își caută norocul în lumea largă, lăsând în urmă o țară superbă, tristă și pustiită, vlăguită și neiubită.

E din ce în ce mai toxică viața în România. E din ce în ce mai greu să construiești, să determini, să planifici, să visezi, să gândești și să acționezi ca un om liber. Păcat. Mare păcat. Mi-aș fi dorit să fim prețuiți, respectați și fericiți la noi în țara și nu în alte colțuri din lumea asta mare. Mi-aș fi dorit ca românii să-și crească copiii – cu încredere – la ei acasă…

Acum 100 de ani speranța într-un viitor bun al României era mare, azi…

Acest gust sălciu de ratare a unui destin de tara…”, a scris Oana Pellea.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.