FOTO TUDOR CHIRILĂ: ”De Crăciun, rătăcind pe străzi”
Social Justiție Politic Ultima Ora

Reacția lui Tudor Chirilă, despre Ordonanța pe Codurile penale: „Hoţii s-au întors de unde au plecat. E urgent să scape de puşcărie”

Tudor Chirilă a reacționat, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul va modifica legislația penală prin ordonanță de urgență. Este „cel mai iubit instrument de infractori”, după cum a susținut artistul, care speră ca societatea civilă să aibă o reacție pe măsură. 

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă este de părere că „hoţii s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017”, făcând referire la tentativa de modificare a Codurilor penale prin ordonanță de urgență.

„Hoţii s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017.

La ordonanţa de urgenţă – cel mai iubit instrument de infractori. Şi-au dat seama că nu merge cu legiferarea în Parlament aşa repede cum îşi doresc, deci s-au întors la ordonanţă. Nu de alta, dar e urgent să scape de puşcărie, chiar dacă nu e urgent pentru poporul român. Tupeul ăstora ar trebui să ne aducă aminte de felul în care a fost sfidat poporul ăsta în comunism de către oligarhia de partid şi de stat care ulterior au şi preluat puterea. Viorica Dăncilă ar trebui să ştie că niciun infractor nu merită să rişti atâta pentru el. Sper ca lumea să răspundă la această ordonanţă aşa cum a răspuns şi la OUG 13”, a scris Chirilă pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.