ALERTĂ. Minore folosite pe plajă în Bulgaria pentru a jefui turiștii
Social Ultima Ora

Programul „Litoralul pentru toţi” este valabil până pe 14 iunie

Turiştii care au plecat spre litoralul românesc în aceste zile mai pot beneficia de programul „Litoralul pentru toţi”, care se încheie pe 14 iunie.

Pentru că nu sunt foarte multe zile libere, aşa cum s-a întâmplat, turiştii veniţi la mare în această minivacanţă de Rusalii sunt în general cei din localităţi apropiate, Bucureşti sau judeţele limitrofe. În plus, nu au fost organizate nici evenimente în această perioadă.

Preţurile sunt bune, litoralul este încă în aşteptare de turişti.

Ca întotdeauna în această perioadă apare următoarea problemă: ce fac cei care vin la un hotel deschis, cum îşi petrec ei timpul? Tocmai de aceea, hotelurile ocupate sunt în general cele care au şi centre spa, pentru că, în rest, magazinele şi terasele sunt cele mai multe dintre ele încă în amenajări.

Vă reamintim că, dacă decideţi să daţi o fugă la mare, preţurile sunt cuprinse între 159 şi 605 lei de persoană pentru o săptămână de cazare în cadrul programului „Litoralul pentru toţi„, (vezi aici)care se va încheia pe 14 iunie.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii