Primăria Capitalei, în roșu de Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei 1
Social Ultima Ora

Primăria Capitalei, în roșu de Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei

Faţada Primăriei Capitalei va fi iluminată în roşu, sâmbătă seară, de Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei, urmând să fie amenajată şi o expoziţie de portrete ale unor foşti pacienţi pe gardul care împrejmuieşte Parcul Cişmigiu.

Iluminarea faţadei clădirii Primăriei Capitalei se va face timp de o oră, de la 19.30 – 20.30.

Evenimentul de sâmbătă este organizat de Asociaţia pentru sprijinirea pacienţilor cu tuberculoză, în parteneriat cu Primăria Capitalei, şi marchează Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei.

Pe lângă iluminarea simbolică în roşu a clădirii municipalităţii, mai este organizată şi o expoziţie intitulată „Feţele tuberculozei, boala nu ocoleşte pe nimeni”, ce cuprinde 12 portrete ale unor foşti pacienţi care susţin acum public lupta împotriva tuberculozei şi a stigmatului social cauzat de această boală.

Portretele vor fi expuse pe gardul care împrejmuieşte Parcul Cişmigiu, vizavi de Primăria Capitalei. Expoziţia va putea fi vizitată până în 24 aprilie.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii