O persoană a fost împuşcată în antebraţul stâng în noaptea de vineri spre sâmbătă în municipiul Craiova, în urma unei şicanări în trafic între şoferii a două autoturisme.
impuscaturi
Social Ultima Ora

Persoană împuşcată în Craiova, după ce şoferii a două maşini s-au şicanat în trafic

O persoană a fost împuşcată în antebraţul stâng în noaptea de vineri spre sâmbătă în municipiul Craiova, în urma unei şicanări în trafic între şoferii a două autoturisme. Victima a fost dusă la spital, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat al acest scandal.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din Craiova, au fost trase focuri de armă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat un autoturism, avariat, arată News.ro.

Din primele cercetări, au stabilit faptul că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat în trafic cu un alt conducător auto, cele două vehicule ciocnindu-se, după care unul dintre pasageri ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină.

În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, dar fiind în afara oricărui pericol.

A fost constituită o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Craiova, Serviciului de Investigaţii Criminale şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care desfăşoară cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor acestor fapte.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugerea şi lovirea sau alte violenţe.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că există un cerc de bănuiţi, la acest moment poliţiştii făcând verificări în vederea depistării acestora.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.