Omul de Facebook al M.A.I., reclamat după ce i-a făcut “scursuri umane” pe protestatarii #rezist 1
Social Ultima Ora

Omul de Facebook al M.A.I., reclamat după ce i-a făcut “scursuri umane” pe protestatarii #rezist

Polițistul Petre Bucur, administratorul paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), s-a ales cu plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) după ce, într-o postare pe Facebook, i-a jignit pe protestatarii care au huiduit-o pe Gabriela Firea pe Arena Națională.

Omul de Facebook al M.A.I., reclamat după ce i-a făcut “scursuri umane” pe protestatarii #rezist 2

”Niște imbecili de #rezisti s-au gândit să huiduie momentul istoric al unei campioane doar pentru că nu le place culoarea primarului. Felicitări #rezist ne-ați făcut de râs la nivel mondial! #cretini #imbecili #scursuriumane”, a scris Petre Bucur pe pagina personală de Facebook la scurt timp după momentul huiduielilor.

Postarea angajatului MAI a fost semnalată de celebrul polițist brașovean Marian Godină  înainte ca Bucur să o facă invizibilă pentru public.

”V-ați întrebat vreodată cine administrează pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne? Băiatul ăsta e unul dintre ei. După ce i-am zis că o să-i postez opera, a setat postarea vizibilă doar pentru prieteni”, a scris Godină pe rețeaua de socializare.

Pe site-ul MAI, Petre Bucur are funcția de ofițer specialist în cadrul Direcției Informare și Realții Publice a Ministerului de Interne.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.