O femeie găsită MOARTĂ, în mașină, în stare avansată de putrefacție 1
Teribil! O femeie găsită MOARTĂ, în mașină, în stare avansată de putrefacție
Social Ultima Ora

O femeie găsită MOARTĂ, în mașină, în stare avansată de putrefacție

O femeie de 48 de ani a fost găsită decedată duminică după-amiază, într-o maşină parcată pe o stradă din localitatea constănţeană Valu lui Traian, iar conform primelor informaţii victima ar fi decedată de aproximativ două zile. Poliţiştii au început cercetările pentru a afla cum a murit femeia.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină duminică după-amiază pe strada Viitorului din Valu lui Traian, acolo unde o femeie se afla într-o maşină parcată, iar aceasta părea decedată. Echipa de intervenţie a confirmat decesul femeii şi spune că este posibil ca decesul să se fi produs în urmă cu aproximativ două zile.

Maşina în care se afla femeia era încuiată. Cadavrul era în stare avansată de putrefacție. Potrivit martorilor aflați la fața locului, soțul femeii, care a fost chemat de anchetatori, spune că aceasta este cunoscută consumatoare de băuturi alcoolice, a mai avut antecedente fiind găsită și cu alte ocazii în auto, VW Golf, cu sticle de băuturi lângă ea.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii, care au început o anchetă în acest caz, scrie news.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii