Video. Consilierii primarului Timișoarei, chef cu manele și lăutari alături de interlopi
Social Ultima Ora

Nicolae Robu a compus o melodie pe versuri de Eusebiu Camilar

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a prezentat, pe pagina sa de Facebook o compoziţie muzicală proprie, pe versuri de Eusebiu Camilar, fiind filmat în timp ce cântă la chitară şi cu vocea.

CUM TRECE TIMPUL…Întors ud leoarcă la birou, de pe șantierul aproape de finalizare “Popa Șapcă”, până să mă usuc, am luat chitara și… iată ce a ieșit:PRIVIND ÎN URMĂ…Versuri: Eusebiu CamilarMuzică: Nicolae RobuMă văd ca printr-o ceață departe în trecut, La deal abia urnindu-mi opincile de lut, Dar adunând lumină din astrele ce pier, În amfora din pumnii tinuți mereu spre cer!Adeseori simt timpul rozând cu dalta sa.O iarnă fumurie va prinde-a se-ndesa, Dar îmi încerc puterea cu-atlanți și cu ciclopi, Cât vor sui spre ceruri monumentalii plopi…Sprâncenele din arcul trufaș au mai căzut, Și unele iluzii abia dac-au ținutCât undele grăbite în vaduri se răstorn, Sau doar atât cât ține ecoul unui cornDar eu, precum oierii din veacuri m-au durat, De când mă știu, cu-același avânt mi-am măsuratSperanțele, cu plopii monumentali, ce vorCândva s-atingă cerul cu vârfurile lor.

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 26 mai 2018

 

Primarul Timişoarei a postat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook, sâmbătă, în care apare cântând la chitară şi cu vocea.

Nicolae Robu a anunţat, în descrierea filmării, că este vorba despre o nouă compoziţie muzicală proprie, pe versurile poeziei “Privind în urmă”, scrisă de Eusebiu Camilar.

“Cum trece timpul. Întors ud leoarcă la birou, de pe şantierul aproape de finalizare “Popa Şapcă” (n.r. stradă care urmează să fi inaugurată, după ce a fost modernizată), până să mă usuc, am luat chitara şi… iată ce a ieşit”, a scris primarul Timişoarei pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.