Modernizarea Poliţiei Capitalei va fi gata... când vrea ea!
Social Justiție Ultima Ora

Modernizarea Poliţiei Capitalei va fi gata… când vrea ea!

Panoul care indica informatii despre lucrările de consolidare şi modernizare a imobilulu Poliţiei Capitalei are o rubrică supendată pe jumătate. Este vorba despre data la care vor fi gata lucrările.

Modernizarea Poliţiei Capitalei va fi gata... când vrea ea!

Un material de protecţie de culoare verde acoperă Poliţia Capitalei, partea dinspre Calea Victoriei, de nouă ani. Asta pentru că lucrările de consolidare şi modernizare a imiobilului au început din 29 iulie 2009 – aşa scrie panoul oficial al lucrării. Dincolo de pânza verde, se văd găurile pereţilor fără geamuri, parcă lăsate în paragină.

Nu se ştie cât costă acest lucrări, pentru că panoul nu are rubrică pentru asemenea date, deşi Legea 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcţii, obligă lucrările publice să indice aceste informaţii -, dar există o rubrică pentru „data finalizării” lucrării.  Dacă te apropii de panou, se vede că, iniţial, data finalizării era 29.07.2013, dar cineva a dat cu vopsea albă peste această informaţie şi a rămas totul cumva suspendat caraghios, ca în filmele cu Mr. Bean. Nu este nici ascuns, nici evidenţiat: nici cal, nici măgar…

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.