PSD mimează responsabilizarea magistraților. În realitate, le pună lesă pentru a dirija Justiția după propriul interes
Social Ultima Ora

Ministerul Muncii acordă ajutor de 40.000 de lei în cazuri sociale sensibile

Guvernul a aprobat astăzi, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 40.000 lei pentru sprijinirea a 3 familii aflate în situaţii deosebite ca urmare a unor accidente care au condus la decesul sau rănirea membrilor de familie, astfel:

– 30.000 lei pentru victimele unui accident de muncă produs în subteranul minei Lupeni, județul Hunedoara, respectiv 20.000 lei pentru familia unui miner care a decedat și 10.000 lei pentru familia unui miner rănit în același accident;

– 10.000 lei pentru o persoană din comuna Topolog, județul Tulcea, ai cărei părinți, precum și copiii minori s-au înecat în pârâul din apropierea localității.

Ajutoarele de urgenţă se suportă din bugetul alocat Ministerului Muncii și Justiţiei Sociale și au la bază anchetele sociale ale agențiilor pentru plăți și inspecție socială din județele Hunedoara și Tulcea.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii