Mii de polițiști și angajați ai MAI patrulează pe străzile Bucureștiului 1
Social Ultima Ora

Mii de polițiști și angajați ai MAI patrulează pe străzile Bucureștiului

Bucureștiul arată ca un oraș sub asediu. Mii de polițiști, dar și angajați ai Ministerului de Interne se află pe străzi. Anunțul oficial a fost făcut chiar de către autorități. Sunt pregătiri la foc automat înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis.

Poliţia Capitalei acţionează în aceste zile cu peste 2.200 de poliţişti, cărora li se adaugă efective ale Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit sursei citate, în prezent se derulează transportul buletinelor de vot către secţiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti.

„Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi, de asemenea, sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranţă la secţiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, şi aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligaţiile, în acord cu atribuţiile poliţiei”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei, conform Agerpres.

Aceeaşi sursă adaugă că poliţiştii sunt pregătiţi să intervină şi la orice apel 112 sau solicitare directă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.