MII DE BUCUREȘTENI AU RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ÎN GERUL BOBOTEZEI 1
Social Ultima Ora

MII DE BUCUREȘTENI AU RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ÎN GERUL BOBOTEZEI

Vești proaste pentru mii de bucureșteni loviți de o avarie, după ce aceștia au rămas fără căldură încă de vineri seara, într-o perioadă în care meteorologii anunță o schimbare drastică a vremii.

Alimentarea cu gaze naturale a unui număr de 1.200 de consumatori din Bucureşti, de pe strada Vasile Conta nr.4, a fost sistată vineri. O avarie produsă de Apa Nova a dus la întreruperea alimentării cu gaze. Potrivit primelor informaţii aceasta ar urma să fie reluată sâmbătă, până în ora 14:00, informează oficialii Distrigaz Sud Reţele.
„În urma unei agresiuni asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale produsă de către compania Apa Nova, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale vineri, începând cu ora 19:45, în Municipiul Bucureşti, pentru remedierea defectului din Strada Vasile Conta, nr. 4. În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 1.200 de clienţi casnici şi non-casnici. Echipele companiei sunt în teren şi fac demersurile necesare pentru remedierea avariei. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de mâine (sâmbătă n.r), până în ora 14:00. După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, precizează aceştia.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.