Marian Godină, către Mircea Badea: „Nici câinele meu nu a învățat pe de rost să latre de bucurie”
godina badea
Social Ultima Ora

Marian Godină, către Mircea Badea: „Nici câinele meu nu a învățat pe de rost să latre de bucurie”

Marian Godină i-a dat replica lui Mircea Badea, după ce realizatorul TV l-a criticat deoarece a rămas fără permis de conducere. Polițistul din Brașov spune că ar putea fi și motociclist. „Am permis și pentru categoria A, deci oricând aș putea fi motociclist”, a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

„În 1985, copilul Mircea Badea, în calitatea sa de pionier comandant de unitate, închina ode regimului, recitând frumos texte învățate pe de rost. Atât de mult i-a plăcut, încât a ales să facă asta și acum, dar pe bani și fără să mai învețe textele pe de rost, ajungând la maturitatea la care cuvintele de laudă la adresa stăpânilor îi vin în mod firesc și cursiv la fel cum nici câinele meu nu a învățat pe de rost să latre de bucurie și să-mi lingă mâinile atunci când mă joc cu el sau îi dau mâncare”, a fost replica lui Marian Godină, după ce Mircea Badea a comentat în direct, la Antena 3, despre cum a rămas polițistul din Brașov fără permis de conducere, scrie Libertatea.ro.

Mircea Badea a comentat în pasa dintre „Sinteza Zilei-În Gura Presei’ cum a fost prins Marian Godină cu 113 km/h în localitate. „Godină prins, ce bine sună asta, cu 113 km/h în localitate. Iresponabil complet. Godină care este polițist și care este cioloșist și care a scris cărți. Ne explică nouă cu statul de drept„, a spus Badea, la Antena 3.

Realizatorul TV a amintit și despre reacția lui Radu Herjeu, membru CNA, față de gestul polițistului Marian Godină. „Mi-e o silă de lupii moraliști de mor! Dar și mai silă mi-e de proștii care le sorb ipocriziile și îi transformă în „personalități” și apoi, evident, în influenceri”, a scris Radu Herjeu, pe Facebook.

În replică, Marian Godină a spus că este o „normalitate” că a rămas fără permis, chiar dacă este polițist. „Am depășit viteza, am rămas fără permis și am primit amendă. În afara faptului că am greșit încălcând codul rutier, eu zic că lucrurile au decurs perfect normal și legal. Cam asta e normalitatea, ce contează că ești polițist? Ai greșit, plătești. Exact asta am făcut. Pentru curioși, întâmplarea a avut loc în luna iunie 2018, atunci când am putut achita amenda pe loc, direct la polițist și am primit chitanță”, a explicat polițistul din Brașov.

Pe blogul personal, Marian Godină a povestit despre cum a rămas fără permis, după ce a circulat cu viteză în localitate. sursă foto: mariangodina.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.