Marea Moschee din Bucureşti nu se mai construieşte din lipsă de ban
Social Politic Ultima Ora

Marea Moschee din Bucureşti nu se mai construieşte din lipsă de bani. Ce se va întâmpla cu profeția lui Sundar Sing?

Cultul Musulman din România a renunţat la ideea de a ridica în nordul Capitalei cea mai mare moschee dintr-o ţară creştină, pe motiv că nu sunt fonduri. În 1920, un evanghelist indian, Sundar Sing, a făcut o prefeție despre București: după sfârșitul Lumii, acest oraș va deveni centrul ecumenic al Lumii. Iar simplul fapt că în Capitala României s-a pus problema ridicării unei Mari Catedrale Creștin-Ortodoxe  și, în același timp, a unei Mari Moscheii duce, fără să vrem, cu gândul la ecumenismul profețit de Sundar Sing…

Marea Moschee din Bucureşti nu se mai construieşte din lipsă de ban

În 2015, statul român ceda musulmanilor din România un teren în suprafaţă de 11.000 metri pătraţi, pe o perioadă de 49 de ani, pentru ridicarea unui centru impresionant, care să cuprindă o moschee, o bibliotecă, două săli de curs pentru şcoala de weekend a copiilor şi o cantină socială pentru nevoiaşi indiferent din ce religie ar proveni ei. Singura condiţie era ca investiţia să demareze în trei ani.  La acea vreme, muftiul Iusuf Murat a declarat că fondurile necesare realizării investiţiei, de aproximativ trei milioane de euro, urmau să fie suportate de statul turc, pentru a nu împovăra contribuabilul român. „Nu am vrut să ridicăm moscheea din banii contribuabilului român, iar Turcia ne-a mai ajutat, fără pretenţii, şi la reabilitarea moscheilor din Dobrogea. Am dori să fie cea mai mare dintr-o capitală europeană, în semn de preţuire pentru ţara noastră care asigură drepturile şi libertăţile minorităţilor“, spunea, în 2015, muftiul. Ideea ridicării unei moschei în Bucureşti a provocat valuri de nemulţumiri din partea fundamentaliştilor, care s-au mobilizat în mediul online şi apoi au protestat într-un mod inedit: au adus mai mulţi porci la păscut pe terenul pe care urma să se ridice lăcaşul de cult musulman, încercând să îi facă pe musulmani să renunţe la idee, pe motiv că pământul a fost „spurcat“, ştiut fiind faptul că din alimentaţia lor lipseşte carnea de porc.
Iar dacă profeția sfântului indian Sundar Singh despre București, din 1020, este adevărată, atunci renunțarea, deocamdată, la realizarea unei Mari Moschei în Capitală nu poate fi decât un motiv de bucurie: nu vine sfârșitul lumii…

Iată profeția sfântului Sundar Singh, în 1920, despre România

Marea Moschee din Bucureşti nu se mai construieşte din lipsă de ban

”Toate acestea şi multe altele, deşi poate acum necrezute de unii oameni, mai târziu se vor întâmpla din voia lui Dumnezeu. Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi a măcelului ce se va desfăşura pe aproape întreg globul pământesc, România şi locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecută prin sabie va rămâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero.

România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ‘’NOU CANAAN’’, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “NOU IERUSALIM” pământesc.

Chiar dacă spusele mele vă uimesc, trebuie să vă mărturisesc tuturor că aceasta se va întâmpla întrutotul în acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezintă voinţa atotputernică a lui Dumnezeu şi nu a oamenilor. Toate popoarele de pe întreg pământul vor participa la diferite activităţi comune având drepturi egale în acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitatea în drepturi a tuturor ţărilor şi popoarelor, fiind pe bună dreptate o condiţie esenţială în faţa Bunului Dumnezeu. România va trece în viitor prin mari frământări lăuntrice şi prin anumite schimbări externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu în conjunctura internaţională şi prin mila providenţei va ieşi aproape neafectată din situaţia conflictelor războinice mondiale, declarându-se, datorită spiritualizării extraordinare, ţară neutră, ce îşi va asuma rolul de nucleu ireproşabil al înţelepciunii şi iubirii divine.

În cele din urmă toţi duşmanii României vor îngenunchia la hotarele acestei ţări şi plini de umilinţă vor recunoaşte misiunea ei spirituală ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veţi vedea cu toţii, căci va fi un semn ceresc, fiindcă în timpul războaielor viitoare focul şi distrugerile o vor înconjura, dar ea va rămâne neatinsă, întocmai ca o paradisiacă oază verde, în mijlocul înspăimântătorului deşert nimicitor produs de iscusinţa omului pusă în slujba răului, de care se vor folosi inteligenţele satanice în ultima încleştare la care deocamdată oamenii nici nu se aşteaptă. În urma bulversantelor schimbări planetare şi a unui război fulgerător cumplit, în cele din urmă nu vor mai rămâne nici învinşi nici învingători. Vor rămâne trei categorii : morţii, cei răniţi şi mutilaţi de pe urma războiului şi supravieţuitorii în întregime neatinşi”

.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii