Inventatorul Liviu Minescu a realizat un mini-frigider care produce singur energie electrică
Social Știință și Tehnologie Ultima Ora

VIDEO. Inventatorul Liviu Minescu a realizat un mini-frigider care produce singur energie electrică

Mini Frigider care produce curent și răcește în acelasi timp. Inventator: Liviu Minescu muncitor necalificat la Artic Găești.
Invenția, spune Minescu, a fost realizată într-o lună de zile de la data angajări sale ca muncitor necalificat, pe 1 Martie 2018, la Artic SA Gaesti Linia 3. ”Aici s-ar putea aduce o grămadă de îmbunătățiri în acea secție și ar putea să fie prima fabrică din lume care să producă Frigidere, Congelatoare și Lăzii Frigorifice inteligente și să ne alimenteze casa cu energie electrică”, spuen inventatorul, care are mai multe brevete înregistrate la OSIM pe domeniul electronică.

Mini Frigider care produce curent si raceste in acelasi timp inventator Liviu Minescu muncitor necalificat la Artic Gaesti.Inventie realizata intr-o luna de zile de la data angajari in meseria de muncitor necalificat..Data angajari a fost facuta pe 1 Martie 2018 la Artic SA Gaesti Linia 3 unde sar putea aduce o gramada de inbunatatiri in acea sectie si ar putea sa fie prima fabrica din lume care sa produca Frigidere,Congelatoare si Lazii Frigorifice inteligente si sa ne alimenteze casa cu energie electrica.

Publicată de Liviu Minescu pe Vineri, 1 iunie 2018

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.