ALERTĂ. Angajații Guvernului au intrat în GREVĂ. Vezi ce revendicări au
Social Politic Ultima Ora

INCREDIBIL! Angajații Guvernului Dăcilă au intrat în grevă împotriva guvernării Dăncilă

O situație cel puțin inedită are loc la Ministerul Tineretului și Sporturilor. Angajații Ministerului au declanșat o grevă de avertisment, între orele 10 și 12. Asta pentrucă, spun sindicaliștii, salariile lor sunt foarte mici, deși guvernul din care ei fac parte spune că a mărit salariile!

INCREDIBIL! Angajații Guvernului Dăcilă au intrat în grevă împotriva guvernării Dăncilă

„Sindicatul National Sport si Tineret protesteaza in numele a peste 3.500 de salariati din Sport si Tineret care s-au saturat sa fie bataia de joc a conducerii ministerului. Astazi, in urma aplicarii prevederilor Legii salarizarii 153/2017, 70% din personal, indiferent de vechime, studii, functie, este platit cu 1.300 lei net/luna. Membrii nostri au asteptat suficient dupa promisiunile mincinoase al reprezentantilor MTS si MMJS si sunt hotarati sa inceteze munca pe o perioada nedeterminata”, se arata in comunicatul semnat de presedintele sindicatului, Andy Nagy.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii