Mașina de pompieri
Mașina de pompieri
Social Ultima Ora

INCENDIU. Un bărbat din Botoşani a ars după ce și-a supraîncălzit soba

Un bărbat de 61 de ani din oraşul Dărăbani, judeţul Botoşani, a murit, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, într-un incendiu provocat de o sobă supraîncălzită, arată Mediafax.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, incendiul a izbucnit într- o locuinţă din oraşul Dărăbani, fiind observat şi anunţat cu întârziere, ceea ce a dus la moartea proprietarului în vârstă de 61 ani.

„La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul punctului de lucru Dărăbani, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum si pompierii voluntari din oraş. La sosirea forţelor de intervenţie ardeau bunurile dintr-o camera şi un hol precum şi o parte din acoperişul casei. Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a ieşit din locuinţă, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat lângă sobă”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.

Pompierii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.