Incendiu puternic, izbucnit în podul unei clădiri din Centrul Vechi, duminică dimineaţă
Social Ultima Ora

Incendiu puternic, izbucnit în podul unei clădiri din Centrul Vechi, duminică dimineaţă

 Intervenţia pompierilor la incendiul de pe str. Smârdan este în curs de finalizare, urmând ca după stingerea focarului specialiştii să stabilească dacă se impune relocarea familiilor, a declarat prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, potrivit Agerpres.

„Intervenţia a fost foarte promptă şi aşteptăm finalizarea ei, deoarece s-a localizat focarul. Aşteptăm finalizarea intervenţiei pentru a intra împreună cu ISC, specialişti de la Primăria Capitalei, Poliţie şi toate instituţiile abilitate, pentru a vedea dacă se impune evacuarea cetăţenilor şi mutarea lor în locuinţe de necesitate pe care Primăria Capitalei le are disponibile. Nu ştim deocamdată care este starea clădirii, în care locuiau aproximativ 17 familii. A ars acoperişul, dar nu ştim căt de afectată este clădirea în integralitatea ei. Practic acum aşteptăm să se finalizeze intervenţia şi să se retragă pompierii”, a mai spus prefectul Capitalei.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii