Frig și ploi, în următoarele trei zile. Când se va întoarce căldura 1
Social Ultima Ora

Frig și ploi, în următoarele trei zile. Când se va întoarce căldura

Meteorologii au emis o prognoză cu adevărat îngrijorătoare. Se pare că vom avea parte de temperaturi cu mult sub normalul perioadei în care ne aflăm. Care sunt maximele și minimele din următoarele 3 zile și când se va întoarce căldura?

Meteorologii au anunțat faptul că vom avea parte de o vreme cu mult mai rece decât normalul perioadei. După ce căldura verii s-a extins și până la începutul sezonului de toamnă, se pare că au venit într-un final temperaturile scăzute. Vremea se va menține rece în aproape toate regiunile din România. De asemenea, va ploua peste tot, mai ales în sud și est unde se așteaptă chiar și până la 40 l/mp. În zona de munte își vor face apariția precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în Capitală se anunță o vreme rece cu maxima de 14 grade Celsius și ploi.

Potrivit specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie, ziua de 5 octombrie va fi una extrem de rece. Maximele vor fi încadrate între 11 și 19 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte noros,iar minimele se vor situa între 4 și 13 grade Celsius. Abia la mijlocul săptămânii viitoare se arată o îndreptare ușoară a vremii. De la momentul precizat, mercurul va urca ușor în termometre și se va menține așa până la începutul lunii noiembrie. Specialiștii au subliniat și că regimul pulviometric va fi local deficitar în zona de sud-est a țării, în rest se anunță cantități de precipitații apropiatede cele normale.

Vremea în București

Duminică

Maxima zilei de duminică va fi de 15 grade Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima zilei de 6 octombrie va fi de 6 grade Celsius, alături de o înnorare accentuată. Vânturi vin din zona de est a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Luni

Maxima zilei de luni este de 14 grade Celsius, alături de un cer cu cu nori și soare. Vânturi vin din zona de est-nord-est a teritoriului cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Minima zilei este de 5 grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din zona de est-nord-estcu 15 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Marți

Ziua de marți, 8 octombrie, are maxima de 13 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturile vin din zona de est-sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea are minima de doar 4 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de sud-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.